Skal du have nyt tagpaptag


nyt tagpap


Pris på tagpaptag

Hos Tagsult ApS er vi specialister i tagdækning med tagpap. Vi kan tilbyde dig alle former for tagpapdækning, eller at forbedre tilstanden på dit eksisterende tagpaptag med reparationer. Skal du have nyt tagpaptag, er du altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.
Ring eller bestil et uforpligtende tilbud med en konkurrencedygtig pris, på dit nye tagpaptag.

Vi kører blandt andet ud til kunder i Ballerup, Måløv, Smørum, Værløse, samt hele Sjælland og løser opgaver.


Reparationer

Har du utæt tagpaptag, tilbyder vores fagudlærte tagdækkere en hurtig og effektiv reparation af skaderne.
Vi udfører både ny tagdækning, renoveringer og reparationer af alle slags tagpaptage.


Varmt arbejde

Hos Tagsult ApS har vi stor og lang erfaring med tagdækning, som hører under kategorien varmt arbejde. Vores faglærte tagdækkere får regelmæssigt opdateret deres certifikater i varmt arbejde, det foregår gennem uddannelse og kurser.
Varmt arbejde dækker over flere ting end brug af åben ild ved svejsning af tagpap, det kan være lodning, en varmeblæser eller skæring med vinkelsliber. Et certifikat kan altid forvises af vores håndværkere, så ved du der er orden i sagerne.
I nogen tilfælde kan du som bygherre være forpligtiget til at informere dit forsikringsselskab om, at der skal udføres varmt arbejde. En aftaleblanket om varmt arbejde kan udfyldes efter behov.


Svejseteknik

Tagsult ApS giver råd og professionel vejledning om de helt rigtige materialer og den mest optimale udførelse. Med den moderne tagpap og de svejseteknikker vi bruger er der sikkerhed for, at få et stærkt og holdbart tag.


Stærkt og fleksibelt tagpaptag

De moderne tagpap produkter er solidt opbygget, typisk omkring en stærk polyesterarmering, der er belagt med asfalt tilsat syntetisk gummi (SBS). Det giver en række gode egenskaber, såsom større elasticitet, bedre klæbestyrke, øget robusthed og længere levetid.


En moderne løsning

Tagpap er et fleksibelt og meget holdbart tag, der egner sig til de fleste tagkonstruktioner - både den arkitekttegnede villa med det anderledes, kreative tag eller den lige tagflade. På flade tage er det oplagt at bruge tagpap som en holdbar løsning. Desuden er det muligt, ofte ved brug af den oprindelige tagkonstruktion at lægge et flot nyt tagpap tag og samtidig efterisolere sit tag op til gældende krav. Tagpap er altid en god og moderne løsning.


Listedækning

Tagpap tager sig godt ud på hældningstage og giver taget et unikt udseende, hvilket giver huset karakter. Ved listetagdækning kan du vælge mellem trælister, der giver de mest markante strukturer og mineraluld, der giver en blødere afslutning på taget.
På private boliger er det især listedækning der har vundet frem, da det er en moderne elegant tagløsning der passer til de fleste typer af huse med hældning.


Grønt tag

Med et grønt tag gør du noget for miljøet og får samtidig det visuelle og æstetiske i fokus. Med et grønt tag følger også mindre belastning af afløb og kloak. Kontakt os for besigtigelse og hjælp til dit grønne tag