Tagpap

Reparationer af skader og utætheder

Hos Tagsult ApS er vi specialister i tagdækning med tagpap. Vi kan tilbyde dig alle former for tagpapdækning, eller at forbedre tilstanden på dit eksisterende tagpaptag med reparationer. Skal du have nyt tagpaptag, er du altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning. Ring eller bestil et gratis tilbud, for at få en pris på dit nye tagpaptag.

Tagpap Top500

Stærkt og fleksibelt tagpaptag

De moderne tagpap produkter er solidt opbygget, typisk omkring en stærk polyesterarmering, der er belagt med asfalt tilsat syntetisk gummi (SBS). Det giver en række gode egenskaber, såsom større elasticitet, bedre klæbestyrke, øget robusthed og længere levetid.

En moderne løsning

Tagpap er et fleksibelt og meget holdbart tag, der egner sig til de fleste tagkonstruktioner - både den arkitekttegnede villa med det anderledes, kreative tag eller den lige tagflade. Tagpap er altid en god og moderne løsning.

Listedækning

Tagpap tager sig godt ud på hældningstage og giver taget et unikt udseende, hvilket giver huset karakter. Ved listetagdækning kan du vælge mellem trælister, der giver de mest markante strukturer og mineraluld, der giver en blødere afslutning på taget.

Svejseteknik

Tagsult ApS giver råd og professionel vejledning om de helt rigtige materialer og den mest optimale udførelse. Med den moderne tagpap og de svejseteknikker vi bruger er der sikkerhed for, at få et stærkt og holdbart tag.

Reparationer

Har du utæt tagpaptag, tilbyder vores fagudlærte tagdækkere en hurtig og effektiv reparation af skaderne.

Vi udfører både ny tagdækning, renoveringer og reparationer af alle slags tagpaptage.

Brochure

Icopal tagpap brochure til inspiration

Download

DTB tagpap Garanti

Download

Referencebilleder

tagpap

Tagpaptag 1

Listedækning med trælister

tagpap

Tagpaptag 2

Nyt tagpap på skrå tagflade

tagpap

Tagpaptag 3

Listedækning med trælister