Firma biler

Hvad laver vi?

Tagsult ApS udfører mange forskellige slags entrepriser, uanset størrelse. Vi klarer alt fra tagdækker-, tømrer- og murerarbejde, så du kan derfor trygt overlade entreprisen eller renoveringsopgaven til Tagsult ApS. Når vi udfører din opgave, er du sikker på, at arbejdet bliver udført af erfarne medarbejdere med stor faglig viden. Dette sikrer, at tagdækker-, tømrer- og murerarbejde bliver udført i den høje kvalitet, som vi altid har været kendt for. Det er således ikke ligegyldigt, hvem der udfører din opgave. Vi udfører fortrinsvis opgaver i Storkøbenhavn, men kører på hele Sjælland.

Skadeservice

Vi tilbyder skadeservice til alle - både erhverv og private. Vi står til rådighed ved akut behov efter en stormskade, orkan eller pludselig vandskade.

Vedligeholdelsesaftale

Er en vedligeholdelsesaftale noget for dig? Bestil en serviceaftale og vi gennemgår dit tag grundigt samt renser tagrender/tagbrønde og tagfladen én gang årligt.

Tilstandsrapport

Detaljeret tilstandsrapport (tagrapport) på tag er en service, som fortæller om tagets tilstand, samt hvor lang tid man kan forvente, at taget holder. Tilstandsrapporten er god at have ved budgettering af større tage eller en ejendomshandel.

Tageftersyn

Et tageftersyn kan afsløre små skader på dit tag, som kan udvikle sig til dyre reparationer. Vi efterser dit tag for revner samt løse tagmaterialer, og vi giver dig en vurdering af dit tags tilstand.