Energi optimer med efterisolering


isolerings kile

Tagisolering ved renovering af tagpap

Når tagpappen skal skiftes, er det en god idé at efterisolere samtidig med, at tagdækningen skiftes. Hvis det er økonomisk rentabelt og byggeteknisk forsvarligt, er det lovpligtigt at foretage efterisoleringen. Et ældre hus er ofte dårligt isoleret og der vil være en stor genvist, ved at efterisolere.

Dette er ikke kun godt for miljøet, idet du bruger mindre varme, men det er samtidig også noget, der kan mærkes på kontoen. Vi kører blandt andet ud til kunder i Ballerup, Måløv, Smørum, Værløse. Vi isolerer og lægger nyt tag over hele Sjælland.


Varmt tag

Et varmt tag er når den bærende del af konstruktionen er på den varme side af isoleringen. Når man efterisolerer gør man det oven på det eksisterende tag og monterer derefter nyt tagpap. Tagsult ApS har stor ekspertise med isolering af flade built-up tage, så fald til afløb opnås.


Koldt tag

Et koldt tag er når den bærende del af konstruktionen er placeret inde i isoleringen. Taget kan efterisoleres ved at isolere ovenpå den eksisterende tagpap, eller man kan først fjerne den eksisterende tagbeklædning og isolere direkte ovenpå den eksisterende isolering


isolering

Indvendig efterisolering

En stor del af husets varme forsvinder gennem taget. At isolere loftet er derfor en rigtig god idé. Med et velisoleret loft gavner du miljøet og sparer samtidig penge på varmeregningen. Dit hus kan blive langt mere energivenligt, hvis du får isoleret loftet. Et dårligt isoleret hus bruger omkring tre gange så meget energi som et velisoleret, energivenligt hus. Loftisolering af dit hus er en af de energiforbedringer, der hurtigst er tjent ind. Efter et par år kan du have tjent udgiften til loftsisolering ind gennem en lavere varmeregning.