Fastlock enkel plasttag
Fastlock Uni

Fastlock Uni -

Til carporte og terrasser

Fastlock Uni er et 1-lags plasttag, der især er velegnet til carporte, terrasser og udestuer. Det er så stærkt og robust, at det kan holde mange år frem i tiden. Fastlock kan lægge ryg til selv orkanagtige storme, voldsomme regnskyl og tung sne. Med den geniale vulstsamling undgår du skruehuller, der kan gøre taget utæt. Et Fastlock tag er et transperent tag, der lukker en masse dejligt dagslys ind i rummet eller i carporten. Pladerne fås i klar og hvid. De hvide giver et blødt og behageligt lys, og den hvide flade giver en god spredning af lyset, og ved let overskyet vejr virker den som en reflektor, der samler og forstærker lyset. Man vil ligefrem opleve området under taget som mere lyst end ude i den fri natur. De klare plader er gode, hvis du vil have den ultimative lysstyrke. Der følger en 15 års produktgaranti med Icopal Fastlock tagplader.

Fastlock Multi

Fastlock Multi -

Til terrasser, udestuer og vinterhaver

Er en ekstra solid flerlagsplade, der isolerer bedre end en 2-lags termorude. Ideelt til vinterhaver og udestuer. Også Fastlock Multi pladerne samles med et klik. Fastlock Muti skaber et smukt lys i rummet. Både de opale og de klare plader. Og du er i kontakt med naturens gang i haven - hele året. Du får en havestue, der er lun om vinteren og lys og luftig om sommeren. Og det er ingen sag at rense taget med vand og sæbe. Skal du bruge Fastlock Multi til en havestue el. lign. så vælg en opal plade. Den giver et mere behageligt lys, der spredes optimalt og dæmpes, når solen står højt. En klar plade giver mere lys, og er derfor velegnet til rum, hvor der er store krav til lysstyrken. Husk, at når man lukker lyset ind, følger varmen med, så tilstrækkelig ventilation er nødvendigt.

Fastlock Design

Multi Design -

Til udestuer og vinterhaver

Pladerne fremstilles i stærk polycarbonat og de monteres ved hjælp af elegante aluminiumsskinner som sikrer en flot finish på det færdige tag. De avancerede sandwich paneler er den ideelle løsning til enhver udestue eller vinterhave.

Plastmo Trapez

Plastmo Trapez -

Til carporte og terrasser

Ønsker du et tag med lysgennemgang af høj kvalitet og med ekstra slagstyrke, 10 års reklamationsret, og stiller du ikke krav til isoleringsevne - så er JumboLite Trapezplader det rette valg. Undgå algedannelse - JumboLite har et unikt design, der giver mulighed for diskret samling (½ bølgeoverlæg), dette minimerer algedannelse i pladesamlingerne. JumboLite Trapeztage fås i enten opal eller klar. Pladerne er fremstillet med ekstra UV-beskyttelse, hvilket garanterer en ekstra lang levetid. Mere end 99,9% af UVA og UVB filtreres væk. Pladerne kan bruges på begge sider for bedre materialeudnyttelse.

Referencebilleder

plasttag

Trapeztag overdækket terasse

Birkerød

plasttag

Fastlock enkel

Sydsjælland

plasttag

Fastlock Multi

Herlev