tagrender

De mest solgte tagrender er vist her. Vi monterer også andre typer tagrender, det være sig plast tagrender, kobber tagrender, etc.

Zink tagrende

Zink tagrender

Monteret og loddet som rigtigt håndværk

Zink tagrender pryder såvel ældre ejendomme som nye. Zink er et flot og holdbart valg, da materialet er meget modstandsdygtigt over for vind og vejr.
Når vi monterer zink tagrender, er det godt gammeldags håndværk. Alle samlinger bliver loddet sammen med loddetin. Zink tagrenderne er af god, massiv kvalitet.
Zink tagrender er oppe i tiden og meget efterspurgt.

Aluzink tagrende

Icopal tagrender

Aluzink stål

Som de første i Europa har Icopal introduceret en ny generation af tagrender i Aluzink. De stærke tagrender er bygget op omkring en kraftig stålkerne med en slagfast legering af Aluzink på begge sider. Aluzink galvaniseringen har gennem mange år vist sin styrke indenfor andre byggematerialer som eksponeres udendørs - specielt med hensyn til korrosionsmodstand samt smukt og ensartet udseende. Kvalitet i mange år. Bag Aluzink tagrenden står den store danske tagvirksomhed Icopal med en 15 års produktgaranti.

Lindab tagrende

Lindab tagrender -

Ståltagrender

LindabRainline Stålmetallic kan anvendes til alle byggeopgaver, både til private boliger, industri og landbrug. Tagrenden har et flot zink-look og stålets styrke. Derfor giver producenten 20 års garanti på LindabRainline Stålmetallic. Den stærke overfladebelægning sikrer, at LindabRainline Stålmetallic beholder sit flotte udseende år efter år.

Referencebilleder

tagrende

Zinktagrender

Ballerup

tagrende

Zinktagrender

Ballerup

tagrende

Zinktagrender

Ballerup