Decra tag
Decra Tagekspert er blevet til BMI RoofPro, ny ordning med bedre garanti, billed dokumentation samt certificering (luk dette på kryds)

Tagsult er BMI RoofPro tagekspert

Tagsult ApS har i mange år tilhørt gruppen af danske Decra tageksperter, som nu er blevet til BMI RoofPro. Som BMI RoofPro er vi specialuddannede og certificerede af BMI Icopal i montering af AeroDek og Quadro tage. Som BMI RoofPro/Decra tagekspert har Tagsult ApS mere end 30 års erfaring og ekspertise i oplægning af AeroDek/Decra. Vi indgår i en kontrolordning, hvor BMI Danmark uden forvarsel kontrollerer oplægningen af udvalgte AeroDek tage, der er lagt af en BMI RoofPro. En effektiv kontrolordning der giver vore kunder alt den sikkerhed og tryghed man kan ønske sig, når der skal investeres i et nyt tag.

AeroDek tage som udføres af Tagsult ApS er omfattet af en ekstra udførelsesgaranti på 20 år, foruden den 30 årige produktgaranti. En garanti som giver en unik tryghed ved at få et nyt tag. Tagsult ApS udfører en obligatorisk kvalitetssikring, med billede dokumentation på alle AeroDek og Quadro tage. Tagsult ApS er desuden underlagt en visuel stikprøvekontrol på de udførte tage.

Bag AeroDek og Quadro by Icopal, står Danmarks store tagvirksomhed, BMI Icopal, som giver 30-års produktgaranti på plader og tilbehør.